Autoschade Autoschade

JijBepaalt GarantieVeel verzekeraars willen graag dat je je auto laat repareren bij een schadebedrijf waar zij een (prijs) afspraak mee hebben. Ze sturen je naar hun contractuele partner en dwingen schadebedrijven de schade zo goedkoop mogelijk te repareren.


Dit terwijl de kwaliteit bij je lokale zelfstandige schadebedrijf vaak gelijk of zelfs beter is. Jij bepaalt zelf waar je auto gerepareerd wordt toch?

ONGEACHT WELKE VERZEKERING KUNT U BIJ ONS TERECHT


Welkom bij Schadecentrum Nijverdal, een schadeherstelbedrijf gericht op personenauto’s motoren, campers en caravans.


Schadecentrum Nijverdal is een Focwa Eurogarant bedrijf met enthousiaste medewerkers. U bent bij ons verzekerd van goed opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting, 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en altijd een uitstekende services. Als geen ander weet Schadecentrum Nijverdal welke ongemakken een autoschade met zich mee kan brengen. Daarom is ons bedrijf er niet alleen op gericht om uw auto vakkundig te herstellen, maar ook om u van alle lasten en zorgen te bevrijden.


Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om te helpen bij het invullen van schadeformulieren en het vaststellen van een schadebedrag. Dit alles vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie.


De contacten met uw tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Graag laten wij u zien hoe er bij Schadecentrum Nijverdal gewerkt wordt. Neem eens een kijkje in onze werkplaats waar uw auto met zorg behandeld wordt!


“schade maken is geen kunst, schade herstellen wel”


BAAS OVER EIGEN AUTO


Wat is schadesturing?


Veel verzekeraars willen graag dat je je auto laat repareren bij een schadeherstelbedrijf waar zij een (prijs)afspraak mee hebben. Ze sturen je naar hun contractuele partner. De door de verzekeraars gemaakte afspraken dwingen de schadebedrijven haast om je schade zo goedkoop mogelijk te repareren. Tegen jou zeggen ze dat je een lager eigen risico hebt, gratis vervangend vervoer, reparatiekwaliteit en dat de betaling van de schade vooruitbetaald wordt. Onterecht, want jouw lokale zelfstandige schadebedrijf biedt vaak dezelfde service, kwaliteit en diensten. Soms zelfs beter, door "eerlijk" schadeherstel.


Zo wordt je schade eventueel goedkoper gerepareerd:


  • Metallic kleuren worden niet uitgespoten. mogelijk kleurverschil.
  • Onderdelen niet demonteren voor het spuiten – scherpe (plak)randen
  • Gebruik maken van niet-originele onderdelen.
  • Koplampen en bumpers repareren in plaats van vervangen.

Los van deze manieren van goedkoop schadeherstel, werken de meeste van deze schadeherstelbedrijven voor de laagste uurtarieven. De kwaliteit staat gewoon onder druk. Door deze maatregel is het zeer de vraag of je schade naar behoren gerepareerd wordt. Als eigenaar van de auto zie jij dit verschil misschien niet direct, maar de vakman of garage waar je later je auto in wilt ruilen ziet het wel. Met een lagere inruilprijs, dus waardeverlies als gevolg.


 

Wat kan ik hier tegen doen?


Neem bij schade direct contact op met JIJBEPAALT.NL. Eén telefoontje is genoeg: Je schade wordt eerlijk en vakkundig hersteld bij de onafhankelijke reparateur van jouw keuze. Een schadebedrijf dat het keurmerk van JIJBEPAALT.NL heeft, geeft aan onafhankelijk te zijn en niet mee te doen aan schadesturing door verzekeraars. Hier ben jij de klant!

Klik hier om naar JijBepaalt.nl te gaan.

Facebook